Onze Projecten

Al deze verenigingen, scholen en bedrijven gingen u al voor. Zij zijn inmiddels overtuigd van de prachtige kwaliteit en de zeer scherpe prijzen! Nieuwsgierig geworden?


Onze projecten

Amersfoort City Trail

Amersfoort City Trail

Beschrijving Tijdens de Amersfoort City Trail ontdek je de stad Amersfoort als nooit tevoren. Al hardlopend passeer of doorkruis je de vele mooie plekken die deze prachtige stad te bieden heeft. Loop door buitengewone gebouwen, smalle steegjes en laat je verrassen! Sluit de dag af met een hapje en drankje in het centrum en geniet na van deze unieke loop.

Website www.amersfoortcitytrail.nl

Artikel ADM-2000 - ADW-200

Halve van Nijkerk

Halve van Nijkerk

Beschrijving De Halve van Nijkerk is voortgekomen uit het mooie loopevenement dat tijdens de viering van ‘600 jaar stadsrechten’ in 2013 is georganiseerd. In 2019 vieren we ons eerste lustrum, met een uniek hardloopshirt en een speciale 5KM NightRun.

Website www.halvevannijkerk.nl

Artikel KBM Sport T-shirt/KDB Sport Tee-shirt/BMR Traningsjack

Corlaer Cycling '19

Corlaer Cycling '19

Beschrijving Team Corlaer Cycling is een van de zeven expedities van het Corlaer College in Nijkerk. Het team bestaat uit 3 coaches en 12 leerlingen uit klas 3. Team Corlaer Cyling zet zich ieder jaar in voor een goed doel. Dit jaar (race)fietsen de leerlingen van Corlaer Cycling maar liefst 800 kilometer met als hoogtepunt de beklimming van de Mont Ventoux.

website m.me/corlaercycling

Artikel BMR Traningsjack

Nijkerkse Someravond Competitie

Nijkerkse Someravond Competitie

Beschrijving De Nijkerkse Someravond Competitie is een tropisch en recreatief voetbaltoernooi. Ongeveer 700 spelers uit de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Harderwijk, Ermelo, Putten, Voorthuizen, Terschuur en Spakenburg strijden wekelijks in dames-, heren- en 30+ team competities om verschillende prijzen. Het toernooi wordt aan het begin van de zomer gedurende 5 weken afgewerkt. Sportiviteit, gezelligheid en tropische sferen staan centraal! Het geheel wordt afgesloten met een groots en spetterend feest, in de regio inmiddels bekend als ‘De Slotavond’. De laatste zaterdag van juni staat inmiddels bij ruim 1500 mensen geboekt in de agenda.

Website www.nijsoco.nl

Artikel Voetbal Training Superieur

Joey's Judoschool

Joey's Judoschool

Beschrijving De doelstelling van Judo stichting Nijkerk is het bevorderen van de wedstrijdsport judo.

Website m.me/judostichting.nijkerk

Artikel BMK Hooded sweater

 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info