Ontwerp uw eigen sportswear.

Special-sports biedt u de mogelijkheid om voor uw vereniging, school of bedrijf eigen custom made sportkleding te ontwerpen. Zo bent u nooit meer afhankelijk van een bestaande collectie. U kunt altijd na bestellen! Ook per stuk!


 


Custom made sportswear.

Wij printen alles digitaal. Hierdoor is het mogelijk om sponsorteksten, logo’s en rugnummers full colour in de kleding te verwerken. Kosteloos. Digitaal printen zorgt niet alleen voor onbeperkte mogelijkheden in de beste kwaliteit, maar ook voor een supersnelle levering.


  • all

  

De route naar iets moois.


Maatwerk roept altijd vragen op. Daarom houden we bij Special-sports van persoonlijk contact. In één van deze twee eenvoudige stappen kunnen wij u op de snelste manier helpen met uw custom made sample!

1.  Heeft u nog geen kennis gemaakt met Special-sports? Dan kunt u een formulier invullen voor een gratis sample Wij nemen dan contact met u op, zodat we uw wensen kunnen doornemen, en eventueel uw ontwerp in ontvangst kunnen nemen om uw sample te maken.

2.  Heeft u al eerder besteld, heeft u andere vragen, of bent u al reeds overtuigd met de kwaliteit van Special-sports? Dan kunt u ons direct bellen voor uw aanvraag, of mailen met uw wensen en specificaties door middel van onderstaande gegevens: 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info